Den stora kick-off dagen!

Om motivation, arbetsglädje, engagemang, mångfald och inspiration!


  • 19. April
  • Västerås

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

144
Days
.
 
16
Hours
.
 
50
Minutes
.
 
27
Seconds

You missed out!

1 Gratis

Köp 5 och kom 6

(inklusive enklare lunch samt eftermiddagskaffe & te med tillhörande sötsak).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Upplev 5 härliga, inspirerande och motiverande föreläsare!

Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor ta del av en fullspäckad dag med kunskap och glädje. En dag med något för alla!

En härlig kick-off där fantastiska och intressanta ämnen kommer att tas upp som "Konsten att skapa en engagerande, välmående och framgångsrik organisation" med Johan Book. Du får lära dig hur du kan sänka stressen och öka kreativiteten genom att ha kul på jobbet med Karin Adelsköld

Kadir Meral talar om mångfald och integration med hjärta och hjärna. Du får även lära dig "Att finna hopp när allt är mörkt” med Annika Östberg. Avslutningsvis får vi lyssna till Jonas Bergqvist som förklarar hur du kan implementera idrottsmentaliteten i ditt företagande och ledarskap

Vi lovar att den här dagen kommer att inspirera, motivera och ge er nya perspektiv och ny energi som på kort- och lång sikt skapar en inspirerande arbetsplats!  

Den Stora Kick-Off Dagen äger rum på Västerås, Steam Hotel den 19:a April

Charbel Gabro

Inkludera flera - för en mer jämlik arbetsplats

Han är en prisbelönt inspirationstalare som med en sällsynt närvaro griper tag i mångfalds- och inkluderingsfrågor genom upplevelsebaserad shower, forskning samt sina egna erfarenheter som flykting. Charbel ifrågasätter, skakar om och tar sina åhörare på en resa som inte lämnar någon oberörd. Med humor och värme får du nya insikter om vad mångfald, kulturkockar och inkludering kan innebära. Han berättar hur vi kan ”bygga broar istället för murar” mellan oss människor trots våra olikheter, så att du, din arbetsplats och hela Sverige blir mer inkluderande och jämlikt.


Lena Skogholm

HJÄRNSMART LEDARSKAP - med hållbar hjärna

Kan hjärnforskning bli en guide i vardagen för både ledarskap och självledarskap? Absolut! När vi får insikter i och samarbetar med hur vi människor faktiskt fungerar går det lättare och blir dessutom bättre för alla parter! Att leda – sig själv och andra - i linje med ny forskning och utifrån hjärnans förutsättningar bidrar till ökad medarbetar- och kundnöjdhet, gör svåra samtal lättare och ger en bättre arbetsmiljö, vilket bidrar till ökat välmående och mer energi. Lena Skogholm är en prisbelönad föreläsare med lång erfarenhet som är expert på hur vi praktiskt kan använda hjärnforskning för att få ett hållbart arbetsliv! Aha-upplevelser, hög igenkänning och skratt gör att föreläsningen är lätt att direkt ta till sig och få användningen för i vardagen.


Niklas Delmar

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Få kunskapen du behöver för att öka medarbetarengagemanget på arbetsplatsen. Engagerade medarbetare mår bättre och presterar därmed också mer hållbart. Niklas Delmar har mångårig erfarenhet som företagsledare och tillsammans med flera andra starka profiler driver han företaget ”HejEngagemang” med visionen ett mer engagerat och välmående arbetsliv. Niklas blandar humor och allvar, och hans pedagogiska talarstil gör det enkelt att ta till sig ny kunskap och på så sätt skapa än bättre förutsättningar för hållbara resultat i din organisation och i ditt team!


Karin Adelsköld

Kul på jobbet - humor och arbetsmiljö

Komiker, vetenskapsjournalist och en av Sveriges mest anlitade föreläsare! Karin föreläser om hur man genom att ha kul på jobbet kan minska stressen, öka produktiviteten och skapa en större VI-känsla. Med glimten i ögat och utifrån den senaste forskningen lär Karin ut grunderna i humor för att skapa en rolig arbetsplats – oavsett var man jobbar och med vad. Ta del av hennes föreläsning “Kul på jobbet -humor & arbetsmiljö”.


Pär Johansson

I huvudet på en normalstörd, att bli sedd, behövd och tagen i anspråk

Det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om din talang är att sjunga eller att stapla konservburkar. Att få visa vad du kan och få uppskattning när du gör det ger dig kraft att växa och utvecklas som person. Pär Johansson är grundaren till Glada Hudik-teatern och han drivs av en stark passion för att hjälpa människor att utvecklas. En inspirerande föreläsning om att trotsa fördomar, tänja på gränserna och vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas!

Program Malmö 21/03 09.30-15.45:

08.30-09.15   Incheckning

09.15-09.20   Välkommen

09.20-10.05   Niklas Delmar

Paus

10.25-11.10   Charbel Gabro

Paus 

11.30-12.15   Lena Skogholm

12.15-13.15   Enklare lunch

13.15-14.05   Karin Adelsköld

14.05-14.40   Fika

14.40-15.35   Pär Johansson

15.35-15.45   Avslutning & summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se