Den stora kick-off dagen!

Om motivation, lederskap, företagskultur, mångfald och snällhet!


  • 15. November 
  • Stockholm

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

00
Days
.
 
00
Hours
.
 
00
Minutes
.
 
00
Seconds

You missed out!

1 Gratis

Köp 5 och kom 6

(inklusive enklare lunch samt eftermiddagskaffe & te med tillhörande sötsak).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Upplev 5 av landets mest inspirerande och motiverande föreläsare

Som vi har längtat efter härliga kick-offs för hela teamet, fyllda med inspiration, kunskap och underhållning! Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor ta del av en fullspäckad dag med kunskap och glädje. En dag med något för alla, där fantastiskt inspirerande och intressanta ämnen kommer att tas upp som självledarskap, företagskultur, mångfald, integration, ledarskap och snällhet/attityd.

Fem av Sveriges främsta föreläsare kommer att dela med sig av sin kunskap och ge er konkreta verktyg. Det blir en upplysande dag som kommer att ge er lärorik och nyttig information samtidigt som det kommer att bjudas på en hel del skratt!

Vi hoppas att den kunskap, motivation och underhållning som ni får ta del av under den här dagen kommer att stärka ert team och organisation såväl på kort sikt som på lång sikt, och ge er nya förutsättningar för att skapa en inspirerande arbetsplats.

Den stora kick-off dagen äger rum på Maximteatern 15/11

Olof Röhlander

En inspiratör i världsklass och en av Sveriges mest hyllade talare genom tiderna. Olof Röhlanders inspirationsföreläsning tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt, en skrattfest med eftertanke helt enkelt. Olof har hållit närmare 2000 föredrag och släpper sin 6:e bok “Bli din egen bästa vän” i Augusti. Han är expert på mental träning och guidar er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla!


Linda Hammarstrand

Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv och engagerande företagskultur. Linda ger konkreta verktyg och guidar er till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka team. Linda talar om vikten av att arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Ni får en färgstark och underhållande föreläsning som stärker er arbetsplats.


Atilla Yoldas

En av Sveriges starkaste röster för ett mer inkluderande och accepterande samhälle. Machokulturen genomsyrar samhället och finns i förskolor, skolor, på företag och organisationer. Atilla vill med sin föreläsning som bygger på hans egen skrivna bok ”Mansboken – från en kille till en annan”, att öppna för konstruktiva samtal kring mansrollen för att nå förändring och bidra till en jämlik arbetsplats utan könsroller. Vi kan stoppa och förändra machokulturen, för vår egen och andras skull – men bara tillsammans!


Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth är ledarskapskonsult med uppdrag både i Sverige och internationellt, med målet att göra chefer till bättre, moderna ledare. Hon utmanar, vägleder och handleder flertalet ledningsgrupper. Som terapeut, krishanterare, medlare och UGL-handledare har hon en unik möjlighet att se människan, ledaren och gruppen ur flera olika perspektiv. Hon vässar chefers ledaregenskaper genom handledning inom konflikthantering, förändringsprocesser och grupputveckling.


Bob Hansson

En unik inspiratör, författare, föreläsare och älskad poet som talar om varför de snällaste faktiskt vinner. Varför lyckas de snälla bättre? Och varför tror vi ofta motsatsen? Vi spenderar halva vår vakna tid på vår arbetsplats och med ökade krav är det viktigt att investera i trivseln. Inte bara för att få en liten mysigare eftermiddag, utan även för att få en mer effektiv organisation. Att vara snäll är att vara smart. Forskningen tvekar inte. Ju bättre du och ditt team mår – desto mer effektiv kommer du att vara. Ta del av en mycket uppskattad och underhållande föreläsning, för ett lyckligare och effektivare team!

Program Stockholm 15/11 09.30-16.00:

08.45-09.30   Incheckning

09.30-09.35   Välkommen

09.35-10.20   Olof Röhlander

Paus

10.40-11.25   Atilla Yoldas

Paus 

11.45-12.35   Elizabeth Kuylenstierna

12.35-13.35   Enklare lunch

13.35-14.25   Linda Hammarstrand

14.25-15.00   Kaffe & Te med sötsak

15.00-15.50   Bob Hansson

15.50-16.00   Avslutning & summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se