Den Stora Kick-Off Dagen!

Om motivation, arbetsglädje, engagemang, mångfald och inspiration!


  • 27 April
  • Stockholm

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferencier

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

26
Days
.
 
08
Hours
.
 
08
Minutes
.
 
05
Seconds

You missed out!

Kontakta oss för ett förmånligt pris

(inklusive enklare lunch samt eftermiddagskaffe & te med tillhörande sötsak).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Upplev 5 härliga, inspirerande och motiverande föreläsare!

Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor ta del av en fullspäckad dag med kunskap och glädje. En dag med något för alla!

En härlig kick-off där fantastiska och intressanta ämnen kommer att tas upp som hur du ökar medarbetarengagemanget på din arbetsplats med Niklas Delmar. Du får lära dig hur du skapar en mer inkluderande och jämlik arbetsplats med Charbel Garbo

Lena Skogholm förklarar hur du kan använda hjärnforskningen som en guide i vardagen för ett bättre ledarskap och självledarskap. Sofia Ståhl guidar oss genom de vanligaste fällorna, identifierar prestationen vi alla kämpar med och hjälper oss förstå hur vi egentligen kan göra för att må bra på riktigt. Avslutningsvis får vi lyssna till Pär Johansson om att trotsa fördomar, tänja på gränserna och vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas!

Vi lovar att den här dagen kommer att inspirera, motivera och ge er nya perspektiv och ny energi som på kort- och lång sikt skapar en inspirerande arbetsplats!  

Den Stora Kick-Off Dagen äger rum på Scalateatern, Stockholm den 27:e April

Charbel Gabro

Inkludera flera - för en mer jämlik arbetsplats

Han är en prisbelönt inspirationstalare som med en sällsynt närvaro griper tag i mångfalds- och inkluderingsfrågor genom upplevelsebaserad shower, forskning samt sina egna erfarenheter som flykting. Charbel ifrågasätter, skakar om och tar sina åhörare på en resa som inte lämnar någon oberörd. Med humor och värme får du nya insikter om vad mångfald, kulturkockar och inkludering kan innebära. Han berättar hur vi kan ”bygga broar istället för murar” mellan oss människor trots våra olikheter, så att du, din arbetsplats och hela Sverige blir mer inkluderande och jämlikt.


Lena Skogholm

HJÄRNSMART LEDARSKAP - med hållbar hjärna

Kan hjärnforskning bli en guide i vardagen för både ledarskap och självledarskap? Absolut! När vi får insikter i och samarbetar med hur vi människor faktiskt fungerar går det lättare och blir dessutom bättre för alla parter! Att leda – sig själv och andra - i linje med ny forskning och utifrån hjärnans förutsättningar bidrar till ökad medarbetar- och kundnöjdhet, gör svåra samtal lättare och ger en bättre arbetsmiljö, vilket bidrar till ökat välmående och mer energi. Lena Skogholm är en prisbelönad föreläsare med lång erfarenhet som är expert på hur vi praktiskt kan använda hjärnforskning för att få ett hållbart arbetsliv! Aha-upplevelser, hög igenkänning och skratt gör att föreläsningen är lätt att direkt ta till sig och få användningen för i vardagen.


Niklas Delmar

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

Få kunskapen du behöver för att öka medarbetarengagemanget på arbetsplatsen. Engagerade medarbetare mår bättre och presterar därmed också mer hållbart. Niklas Delmar har mångårig erfarenhet som företagsledare och tillsammans med flera andra starka profiler driver han företaget ”HejEngagemang” med visionen ett mer engagerat och välmående arbetsliv. Niklas blandar humor och allvar, och hans pedagogiska talarstil gör det enkelt att ta till sig ny kunskap och på så sätt skapa än bättre förutsättningar för hållbara resultat i din organisation och i ditt team!


Sofia Ståhl

Deadline, jobbstress … och balans?! Hur går det ihop?

Med utgångspunkt i den något galna jakten på balans tar Sofia Ståhl oss med på en resa i välmående. Hur uppnår man det? Hur gör man för att må bra på riktigt när livet är fullmatat med jobbstress, deadlines och prestation? Med humor, värme och stark igenkänning guidar Sofia oss genom de vanligaste fällorna, identifierar prestationen vi alla kämpar med och hjälper oss förstå hur vi egentligen kan göra för att må bra på riktigt. "Hälsa och välmående handlar om att möta sig själv, med omtanke, där man är – utifrån de förutsättningar som råder" – säger Sofia Ståhl. Föreläsningen utlovar konkreta verktyg, mängder med inspiration och en nyanserad bild av vad hälsa och en balanserad jobbvardag egentligen handlar om.


Pär Johansson

I huvudet på en normalstörd, att bli sedd, behövd och tagen i anspråk

Det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om din talang är att sjunga eller att stapla konservburkar. Att få visa vad du kan och få uppskattning när du gör det ger dig kraft att växa och utvecklas som person. Pär Johansson är grundaren till Glada Hudik-teatern och han drivs av en stark passion för att hjälpa människor att utvecklas. En inspirerande föreläsning om att trotsa fördomar, tänja på gränserna och vad som händer när man ger människor en chans att utvecklas!


Nisse Edwall

Konferencier

Nisse Edwall är en erfaren moderator och konferencier med en lång karriär inom tv och radio bakom sig. Nisse är troligen mest känd för Pappapodden och sin medverkan i tv4 Nyhetsmorgon med Relationsakuten.

Program Stockholm 27/4 09.15-15.45:

08.30-09.15   Incheckning

09.15-09.20   Välkommen

09.20-10.05   Niklas Delmar

10.05-10.25   Frukostfralla

10.25-11.10   Lena Skogholm 

Paus 

11.30-12.15   Charbel Gabro

12.15-13.15   Enklare lunch

13.15-14.05   Sofia Ståhl

14.05-14.40   Fika

14.40-15.35   Pär Johansson

15.35-15.45   Avslutning & summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

**Kaffe/Te/Vatten finns tillgängligt i pauserna.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se