Den Stora Kick-Off Dagen!

Om motivation, arbetsglädje, engagemang, mångfald och inspiration!


  • 21. Mars 
  • Malmö

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

48
Days
.
 
13
Hours
.
 
44
Minutes
.
 
34
Seconds

You missed out!

Kontakta oss för ett förmånligt pris

(inklusive enklare lunch samt eftermiddagskaffe & te med tillhörande sötsak).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Upplev 5 härliga, inspirerande och motiverande föreläsare!

Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor ta del av en fullspäckad dag med kunskap och glädje. En dag med något för alla!

En härlig kick-off där fantastiska och intressanta ämnen kommer att tas upp som "Konsten att skapa en engagerande, välmående och framgångsrik organisation" med Johan Book. Du får lära dig hur du kan sänka stressen och öka kreativiteten genom att ha kul på jobbet med Karin Adelsköld

Kadir Meral talar om mångfald och integration med hjärta och hjärna. Du får även lära dig "Att finna hopp när allt är mörkt” med Annika Östberg. Avslutningsvis får vi lyssna till Jonas Bergqvist som förklarar hur du kan implementera idrottsmentaliteten i ditt företagande och ledarskap

Vi lovar att den här dagen kommer att inspirera, motivera och ge er nya perspektiv och ny energi som på kort- och lång sikt skapar en inspirerande arbetsplats!  

Den Stora Kick-Off Dagen äger rum på Malmö, Palladium den 21:a Mars

Johan Book

Konsten att skapa en engagerad, välmående och framgångsrik organisation

Lär ut konsten att skapa en engagerad, välmående och framgångsrik organisation. Johan har arbetat de 20 senaste åren med ledar- och teamutveckling, Han är certifierad förändringsledare och utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap samt organisation & ledarskap. Han tar med er på en spännande föreläsning kring hur ni tillsammans skapar ett fantastiskt team och en organisationskultur med fokus på engagemang, välmående och framgång!


Karin Adelsköld

Kul på jobbet - humor och arbetsmiljö

Komiker, vetenskapsjournalist och en av Sveriges mest anlitade föreläsare! Karin föreläser om hur man genom att ha kul på jobbet kan minska stressen, öka produktiviteten och skapa en större VI-känsla. Med glimten i ögat och utifrån den senaste forskningen lär Karin ut grunderna i humor för att skapa en rolig arbetsplats – oavsett var man jobbar och med vad. Ta del av hennes föreläsning “Kul på jobbet -humor & arbetsmiljö”.


Kadir Meral

Fyra rum för integration & etablering

Författare, komiker och föreläsare inom mångfald och integration som föreläser med hjärta och hjärna. Kadir Meral väcker starka känslor när han berättar om sin unika integrationsresa. Tillsammans med vassa kunskaper inom ämnet mångfald, integration och etablering levererar han en fantastisk föreläsning som utbildar men samtidigt underhåller och inspirerar publiken.


Annika Östberg

Att finna hopp när allt är mörkt

Ta del av Annika Östbergs gripande livshistoria och hennes 30 år bakom lås och bom. Bli Inspirerad av hennes kämparglöd och fascinerande vilja att fortsätta leva vidare trots ett extremt livsöde. Annika är ett levande exempel på att man faktiskt kan gå vidare, oavsett vad som har hänt i det förflutna. Kan hon, så kan du.


Jonas Bergqvist

All kraft i samma riktning

Med 20 år som elitishockeyspelare i ryggsäcken tog han med sig idrotten in i styrelserummet. Som framgångsrik ishockeyspelare måste man kunna samarbeta med andra på ett bra sätt, samt ha tydliga mål och hålla sig vid god hälsa. Jonas ger dig nycklarna till hur du framgångsrikt kan tillämpa idrottsmentaliteten i ditt företagande och ledarskap, som leder till glada medarbetare som känner laganda och motivation.

Program Malmö 21/03 09.30-15.45:

08.45-09.30   Incheckning

09.30-09.35   Välkommen

09.35-10.20   Johan Book

Paus

10.40-11.25   Annika Östberg

Paus 

11.45-12.30   Kadir Meral

12.30-13.30   Enklare lunch

13.30-14.15   Jonas Bergqvist

14.15-14.45   Fika

14.45-15.35   Karin Adelsköld

15.35-15.45   Avslutning & summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

***Kaffe/Te/Vatten finns tillgängligt i pauserna.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se