Den Stora Kick-Off Dagen!

Om kommunikation, hälsa, mångfald, företagskultur och motivation!


  • 21. November 
  • Stockholm, Intiman

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

189
Days
.
 
19
Hours
.
 
34
Minutes
.
 
17
Seconds

You missed out!

Kontakta oss för ett förmånligt pris

(Inklusive frukostfralla, enklare lunch & eftermiddagsfika. Kaffe & te finns tillgängligt hela dagen).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Ta chansen och upplev en heldag fylld med 5 inspirerande föreläsare! 

Nu är Insponanza Den Stora Kick-Off Dagen äntligen tillbaka i Stockholm! Ta med dig dina kollegor och ta del av en dag som kommer att beröra er på en helt ny nivå. Utöver att inspirera och motivera er, kommer den också att ge er nya insikter och fylla er med kunskap som ni kanske inte visste fanns.

En härlig kick-off där otroligt intressanta och inspirerande ämnen kommer att tas upp som när värdering blir diskriminering med Hanna Gerdes. Du får lära dig hur vi tillsammans kan lyfta kommunikationen till en framgångsrik resurs med PG Wettsjö

Mårten Nylén ger dig nycklarna du behöver för att skapa en hållbar hälsa som fungerarChrister Olsson förklarar hur du bygger en äkta tillsammanskultur på riktigt. Och Ami Hemviken talar om att det inte är tanken som räknas!

Förutom de värdefulla insikterna som du kommer att ta med dig hem, så kommer denna dag även att bjuda på massor av underhållning och glädje. Det är en möjlighet att koppla av och ha kul tillsammans med dina kollegor, samtidigt som ni lär er nya saker.

Om du vill bli upplyft, utmanad och få nya perspektiv, missa inte den här dagen!

Den Stora Kick-Off Dagen äger rum i Stockholm, på Intiman den 21:a November

PG Wettsjö

När surpuppan log - kommunikation som smittar

Detta är en föreläsning du inte vill missa. Vi törs lova många skratt men framför allt en underhållande och fartfylld föreläsning med ett värdefull innehåll. Hur kan vi förstå annorlunda människor oavsett om det är en kund, elev, gäst, passagerare, patient eller besökare. Hur kan vi tillsammans lyfta kommunikationen till framgångsrik resurs? PG Wettsjö är en av Sveriges mest rutinerade och uppskattade föreläsare inom bemötande och kommunikation. Med över 26 års erfarenhet och ca 3 500 föreläsningar i bagaget så vågar vi säga att han sitter på ett batteri av kunskap och erfarenhet. PG har en förmåga att trollbinda sin publik med fängslande storys, tydliga exempel och konkreta tips.


Hanna Gerdes

När värdering blir diskriminering

Kan man råka diskriminera någon för att man vill vara snäll? Ska man alltid behandla alla lika? Får en arbetsgivare bestämma vad för kläder personalen ska ha på sig och hur de ska hälsa? Och var går gränsen mellan skämt och trakasserier? Diskrimineringslagen gäller i nästa hela samhällslivet. På våra arbetsplatser, i skolan, inom vården och i affären. Men vad innebär den egentligen? Med konkreta exempel och fall från verkligheten reder människorättsjuristen Hanna Gerdes på ett lättillgängligt och underhållande sätt ut när värdering blir diskriminering.


Ami Hemviken

Det är inte tanken som räknas

Med energi och engagemang går ingen obemärkt förbi. Hon är expert inom kommunikation, beteende och ledarskap. Med hjälp av humor och levande metaforer fångar hon in publiken och inspirerar till förändring. Hon betonar vikten av en medveten och övertygande kommunikation när det gäller att påverka människors beteenden och förklarar att goda idéer måste paketeras på ett tydligt sätt. I sin föreläsning ger Ami smarta tips och verktyg för att öka effektiviteten i kommunikationen och uppnå resultat genom att aktivt arbeta för att höja tilliten och arbetsglädjen på våra arbetsplatser.


Mårten Nylén

Hållbar hälsa som fungerar

Detta är föreläsningen som ger dig de smartaste tipsen och verktygen för att förbättra hälsa hållbart och fungerande. Helt utan pekpinnar och med massor av energi, enkelhet och humor får du Mårtens mest effektiva nycklar för att skapa hållbar hälsa.. Mårten är en av våra mest uppskattade hälsoutvecklare och har genom åren coachat mängder av företag, ledare och entreprenörer till att växa med hälsa för att må bättre, prestera vassare och ha mer kul på köpet. Gör en värdefull insättning på måbra-kontot du med och missa inte denna inspirerande föreläsning som kan förändra mycket!!


Christer Olsson

Hur du bygger en äkta tillsammanskultur på riktigt.

Christer Olsson, en av Nordens mest eftertraktade föreläsare och coacher, hjälper dig att bygga en äkta tillsammanskultur i din organisation. Under hans föreläsning lär han ut hur du skapar en kultur där alla medarbetare känner sig engagerade, motiverade och inkluderade. Han ger konkreta verktyg och hans kunskaper och engagemang inspirerar till eftertanke och handling för att få saker att hända. Christer har en unik förmåga att identifiera utvecklingspotential och hjälper dig och din organisation att växa och utvecklas. Lär dig av en expert om hur du bygger en äkta tillsammanskultur på riktigt!


Pa Modou Badjie

Konferencier

Pa Modou Badjie, frontfiguren i hip hop-gruppen Panetoz och finalist i Melodifestivalen 2023 kommer att agera konferencier för eventet. Som erfaren och inspirerande föreläsare och artist har han en unik förmåga att skapa en positiv och inkluderande atmosfär. Han är en mästare på att få människor att känna sig välkomna och delaktiga, oavsett bakgrund eller erfarenhet. Med mycket energi, glädje och humor kommer han att leda oss genom dagen.

Program Stockholm 21/11 09.15-15.40:

08.30-09.15   Incheckning

09.15-09.25   Välkommen med Pa Modou Badjie

09.25-10.10   PG Wettsjö

10.10-10-30   Förmiddagsfika

10.30-10.35   5 min med Pa Modou Badjie

10.35-11.20   Hanna Gerdes

11.20-11.40   PAUS

11.40-12.25   Ami Hemviken

12.25-13.25   Enklare lunch

13.25-13.30   5 min med Pa Modou Badjie

13.30-14.15   Mårten Nylén

14.15-14.45   Fika

14.45-15.30   Christer Olsson

15.30-15.40   Tack för idag med Pa Modou Badjie

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

***Kaffe/Te/Vatten finns tillgängligt i pauserna.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se