Den Stora Kick-Off Dagen!

Om hälsa, självledarskap, mångfald, företagskultur och motivation!


  • 18. Oktober 
  • Göteborg, Kajskjul

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

155
Days
.
 
11
Hours
.
 
51
Minutes
.
 
39
Seconds

You missed out!

Kontakta oss för ett förmånligt pris

(Inklusive frukostfralla, enklare lunch & eftermiddagsfika. Kaffe & te finns tillgängligt hela dagen).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Ta chansen och upplev en heldag fylld med 5 inspirerande föreläsare! 

Nu är Insponanza Den Stora Kick-Off Dagen äntligen tillbaka i Göteborg! Ta med dig dina kollegor och ta del av en dag som kommer att beröra er på en helt ny nivå. Utöver att inspirera och motivera er, kommer den också att ge er nya insikter och fylla er med kunskap som ni kanske inte visste fanns.

En härlig kick-off där otroligt intressanta och inspirerande ämnen kommer att tas upp som självledarskap - konsten att leda och ta ansvar för sig själv med Torkild Sköld. Du får nycklarna till ett vinnande ledarskap med Joel Lundqvist

Leila Söderholm ger dig kraft och glädje i vardagsfajten. Charbel Gabro ger dig nya insikter kring hur vi kan inkludera flera. Avslutningsvis får vi lyssna till Ami Hemviken som talar om att det är inte tanken som räknas!

Förutom de värdefulla insikterna som du kommer att ta med dig hem, så kommer denna dag även att bjuda på massor av underhållning och glädje. Det är en möjlighet att koppla av och ha kul tillsammans med dina kollegor, samtidigt som ni lär er nya saker.

Om du vill bli upplyft, utmanad och få nya perspektiv, missa inte den här dagen!

Den Stora Kick-Off Dagen äger rum i Göteborg, på Kajskjul 8 den 18:e Oktober

Torkild Sköld

Självledarskap - konsten att leda och ta ansvar för sig själv

Vem är chefen i ditt liv? Med över 30 års erfarenhet som ledare och föreläsare berättar Torkild på ett trollbindande sätt om sina egna erfarenheter. På ett skickligt sätt omvandlar han sina erfarenheter till verktyg och tips, som du kan använda för att bygga ett starkare personligt ledarskap. Igenkänningsfaktorn är hög och du kommer fyllas till bredden av viktiga insikter. Låt dig smittas av hans entusiasm och lär dig bli din egen ledare både på jobbet och privat!


Joel Lundqvist

Vinnande ledarskap

Joel Lundqvist är ishockeyspelaren med en imponerande idrottskarriär. Han har briljerat på elitnivå i 23 år, varav hela 20 säsonger i Frölunda, där 14 år spelades som lagkapten. Hör Joel berätta om sin egen resa – från när drömmar tändes fram, till vart han är idag. Han talar om sitt sätt att leda, vinnande faktorer för lag han varit delaktig i, och hur hans ledarskap har förändrats under åren. Med fyra SM-guld, fyra CHL-guld, tre VM-guld och två VM-brons i bagaget vet Lundqvist vad som krävs för att skapa vinnande lag!


Leila Söderholm

Kraft och glädje i vardagshysterin

Leila Söderholm är en populär föreläsare, inspiratör och hälsoexpert som har en enkel och lekfull inställning till hälsa och glädje i livet. Hon blandar humor med djupaste allvar och visar med igenkännande exempel vilken strategi som fungerar för att styra hjärnan och göra det lättare att komma dit man vill. Hälsa är en helhet och det finns många enkla förändringar man kan göra i sin vardag för att må så bra som möjligt. Inga pekpinnar eller dåligt samvete, bara massor av humor och energi!


Charbel Gabro

Inkludera flera - för en mer jämlik arbetsplats

Han är en prisbelönt inspirationstalare som med en sällsynt närvaro griper tag i mångfalds- och inkluderingsfrågor genom upplevelsebaserad shower, forskning samt sina egna erfarenheter som flykting. Charbel ifrågasätter, skakar om och tar sina åhörare på en resa som inte lämnar någon oberörd. Med humor och värme får du nya insikter om vad mångfald, kulturkockar och inkludering kan innebära. Han berättar hur vi kan ”bygga broar istället för murar” mellan oss människor trots våra olikheter, så att du, din arbetsplats och hela Sverige blir mer inkluderande och jämlikt.


Ami Hemviken

Det är inte tanken som räknas

Ami Hemvikens energi och engagemang går ingen obemärkt förbi. Hon är expert inom kommunikation, beteende och ledarskap. Med hjälp av humor och levande metaforer fångar hon in publiken och inspirerar till förändring. Hon betonar vikten av en medveten och övertygande kommunikation när det gäller att påverka människors beteenden och förklarar att goda idéer måste paketeras på ett tydligt sätt. I sin föreläsning ger Ami smarta tips och verktyg för att öka effektiviteten i kommunikationen och uppnå resultat genom att aktivt arbeta för att höja tilliten och arbetsglädjen på våra arbetsplatser.

Program Göteborg 18/10 09.15-15.25:

08.30-09.15   Incheckning

09.15-09.20   Välkommen

09.20-10.05  Torkild Sköld

Paus

10.25-11.10   Joel Lundqvist

Paus 

11.30-12.15   Leila Söderholm

12.15-13.15   Enklare lunch

13.15-14.00   Charbel Gabro

14.00-14.30  Fika

14.30-15.15   Ami Hemviken

15.15-15.25   Avslutning & summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

***Kaffe/Te/Vatten finns tillgängligt i pauserna.

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se