Den stora kick-off dagen!

Om motivation, lederskap, företagskultur, mångfald och snällhet!


  • 24. November 
  • Göteborg

Önskar ni betala med faktura? Maila insponanza@athenas.se med antal biljetter samt fakturaadress, därefter skickas en bekräftelse per mail.

Konferensendatum

Räkna varje sekund fram till händelsen

00
Days
.
 
00
Hours
.
 
00
Minutes
.
 
00
Seconds

You missed out!

1 Gratis

Köp 5 och kom 6

(inklusive enklare lunch samt eftermiddagskaffe & te med tillhörande sötsak).

*35 kr serviceavgift per biljett tillkommer.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.

Upplev 5 av landets mest inspirerande och motiverande föreläsare

Som vi har längtat efter härliga kick-offs för hela teamet, fyllda med inspiration, kunskap och underhållning! Nu har du äntligen chansen att tillsammans med dina kollegor ta del av en fullspäckad dag med kunskap och glädje. En dag med något för alla, där fantastiskt inspirerande och intressanta ämnen kommer att tas upp som självledarskap, företagskultur, mångfald, integration, ledarskap och snällhet/attityd.

Fem av Sveriges främsta föreläsare kommer att dela med sig av sin kunskap och ge er konkreta verktyg. Det blir en upplysande dag som kommer att ge er lärorik och nyttig information samtidigt som det kommer att bjudas på en hel del skratt!

Vi hoppas att den kunskap, motivation och underhållning som ni får ta del av under den här dagen kommer att stärka ert team och organisation såväl på kort sikt som på lång sikt, och ge er nya förutsättningar för att skapa en inspirerande arbetsplats.

Den stora kick-off dagen äger rum på Scandic Crown 24/11

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth är ledarskapskonsult med uppdrag både i Sverige och internationellt, med målet att göra chefer till bättre, moderna ledare. Hon utmanar, vägleder och handleder flertalet ledningsgrupper. Som terapeut, krishanterare, medlare och UGL-handledare har hon en unik möjlighet att se människan, ledaren och gruppen ur flera olika perspektiv. Hon vässar chefers ledaregenskaper genom handledning inom konflikthantering, förändringsprocesser och grupputveckling.


Nadim Ghazale

Nadim lämnade krigets Libanon och kom som flykting till Sverige vid sju års ålder. Med erfarenhet av att komma till ett nytt land och starta ett nytt liv ger han oss en personlig inblick i ämnen som integration, mångfald och inkludering. Nadim talar om sin resa från flykting till polis och om hur vi alla faktiskt påverkar varandra varken vi vill eller inte, och oavsett om vi är medvetna om det eller ej. Under sitt sommarprat 2021 gav han oss ett nytt sätt att se på inkvotering då han sa de nu klassiska orden ”Är du vit, svensk, straight och man? Då är du redan inkvoterad. Grattis! Du fick den enklaste vägen.”


Linda Hammarstrand

Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv och engagerande företagskultur. Linda ger konkreta verktyg och guidar er till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka team. Linda talar om vikten av att arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Ni får en färgstark och underhållande föreläsning som stärker er arbetsplats.


Bob Hansson

En unik inspiratör, författare, föreläsare och älskad poet som talar om varför de snällaste faktiskt vinner. Varför lyckas de snälla bättre? Och varför tror vi ofta motsatsen? Vi spenderar halva vår vakna tid på vår arbetsplats och med ökade krav är det viktigt att investera i trivseln. Inte bara för att få en liten mysigare eftermiddag, utan även för att få en mer effektiv organisation. Att vara snäll är att vara smart. Forskningen tvekar inte. Ju bättre du och ditt team mår – desto mer effektiv kommer du att vara. Ta del av en mycket uppskattad och underhållande föreläsning, för ett lyckligare och effektivare team!


Mia Törnblom

Mia har en stor erfarenhet inom självledarskap, konflikthantering och teamutveckling. Mia föreläser med ett tvättäkta engagemang och en otrolig positiv energi. Hon ger dig nycklarna och kunskapen för att förbättra ditt självledarskap, vilket stärker både dig själv såväl som hela verksamheten. En fantastiskt inspirerande och motiverande föreläsning full av skratt och aha-upplevelser!

Program Göteborg 24/11 09.30-16.00:

08.45-09.30   Incheckning

09.30-09.35   Välkommen

09.35-10.20   Mia Törnblom

Paus

10.40-11.25   Nadim Ghazale

Paus 

11.45-12.35   Linda Hammarstrand

12.35-13.35   Enklare lunch

13.35-14.25   Elizabeth Kuylenstierna

14.25-15.00   Kaffe & Te med sötsak

15.00-15.50   Bob Hansson

15.50-16.00   Avslutning summering

*Med reservation för eventuella ändringar i programmet.

*Anmälan är bindande, det går dock att överlåta din plats vid eventuella förhinder.  

Hör av dig genom att fylla i formuläret.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 031 38 37000 eller insponanza@athenas.se